Recept na detoxikační pokrm, který pomáhá lidem vrátit se ke zdravějšímu stravování po všech svátečních jídlech.
Suroviny
- Kuřecí prsa 600 g
- Směs semen quinoy 200 g
- Pomeranč 1
- Limetka 1
- Salát mesclun 150 g
- Rozmarýn 1 snítka
- Extra panenský olivový olej 2 čajové lžičky
- Sůl
- Pepř
Postup
1. Kuřecí prsa naaranžujte do mísy s quinoou a přitlačte je, aby se přichytila, a pak je naaranžujte na talíř Crisp.
2. Přidejte pomerančovou a limetkovou kůru a potřete olejem pomocí snítky rozmarýnu.
3. Vložte do mikrovlnné trouby a nastavte funkci Dual Crisp a vaření na 12 minut.
1.
2.
3.
4. Nakrájejte a vymačkejte limetku a pomeranč, přidejte olej, sůl a vyšlehejte do emulze.
5. Vyjměte kuře z mikrovlnné trouby a nakrájejte ho na plátky.
6. Plátky naaranžujte na talíře se salátem mesclun a dochuťte citrusovou omáčkou.
4.
5.
6.
7.